IPhone 12 og 12mini

iPhone 12 har et smukt nyt design, fuld 5G-understøttelse, fantastiske kameraer og endnu bedre ydeevne.

 

Fordele

  • Attraktivt nyt design med MagSafe
  • Omfattende 5G-dækning
  • Imponerende dobbeltkameraer

Utrolig præstation

  • Solid batterilevetid

Ulemper

  • 60Hz skærm
  • Ingen oplader eller høretelefoner i æsken, men kommer med lyn til USB-C-kabel
  • ikke optisk zoom

Som du måske allerede har hørt, leverer Apple ikke adaptere eller hovedtelefoner i æsken med iPhone 12, og er endda gået så langt som at fjerne dem fra iPhone 11, iPhone XR og iPhone SE i fremtiden.

Anmeldelse

Apple ændrer sjældent det fysiske design af iPhone fra generation til generation, og dermed bliver enhver ændring – uanset hvor lille den er – normalt modtaget med entusiasme. iPhone 12s nye fladkantede æstetik er en af ​​de mere beskedne revisioner. Skærmen har en opløsning på 2532 x 1170, hvilket giver en dramatisk stigning i klarheden sammenlignet med iPhone 11's forældede 1792 x 898 skærm. Den er også HDR10-klassificeret, så du kan se videoer optaget med enhedens Dolby Vision-udstyrede bagkamera, som de var beregnet til at blive set.

Kameraer

Det dobbelte kamerasystem (som består af et hovedkamera på 12 MP og et ultravidvinkelkamera i samme opløsning) på iPhone 12 klarer sig godt, selv i svag belysning, men det er ikke en stor opgradering fra iPhone 11. Faktum at du kan bruge nattilstand med begge sensorer er et stort plus.

Især det primære kamera nyder godt af et nyt 7-element design med en ƒ / 1,6 blænde, det største nogensinde i en iPhone. Resultatet af disse ændringer er en forbedring på 27 % i ydeevne i svagt lys. Kombineret med udviklet Smart HDR og Deep Fusion skulle dette resultere i flere detaljer selv under de mindst gunstige forhold.

Apple er gået ind i 4K HDR-videooptagelse med iPhone 12-linjen. Ligesom iPhone 12Pro og Pro Max kan standard iPhone 12 (og den mindre iPhone 12 mini) optage Dolby Vision-video, dog med kun 30 billeder i sekundet for Pro 60-modellerne. Dolby Vision er en type HDR-kodning, der rækker ud over standard HDR10-formatet for at give overlegen farvedybde, samtidig med at det sikres en jævn visuel præsentation, der er så tæt skræddersyet til kildematerialet som muligt, uanset hvor eller hvordan indholdet vises.

Når vi taler om TrueDepth-kameraet, fortsætter det med at aktivere ansigtsgenkendelsesfunktionen for biometrisk autentificering på iPhone, og det tilbyder et 12 megapixel selfie-kamera. Selfie-kameraet understøtter nu Smart HDR 3, Deep Fusion, Nattilstand og Nattilstand Portrætbilleder. Med hensyn til batterilevetid tilbyder iPhone 12 op til 17 timers videoafspilning, 11 timers streaming videoafspilning eller 65 timers lydafspilning.

Begge de nye iPhones tilbyder hurtig opladning, hvilket giver en opladning på 50 procent på 30 minutter ved hjælp af en 20W strømadapter.

Med iphone 12-varianterne får du også mulighed for at gå efter iPhone 12 mini. Dermed kan du vælge en mindre iPhone-model med en skærm på 5,4 tommer, hvilket gør den meget behagelig i hånden. iPhone 12 mini tilbyder op til 15 timers videoafspilning, 10 timers streaming videoafspilning eller 50 timers lydafspilning.

Skærm

Opgraderingen til OLED på standardmodellen af ​​iPhone betyder, at basismodellerne også har fantastiske skærme – det kan klart sammenlignes med de dyrere storebrødre, men alligevel er opdateringshastigheden kun 60 Hz. iPhone 12 mini er måske lille, men PPI-tallet er stadig så højt som 476, hvilket er imponerende højt.

Batteri liv

iPhone 12 har en solid batterilevetid – og dette er et bedre batteri end sin forgænger, men den kan stadig ikke konkurrere med de allerbedst ydende smartphones på denne front. Du skal nok lade den op hver nat, men heldigvis har du mulighed for at gøre det trådløst. iPhone 12 mini-batteriet er ikke så godt som det i storebror, men det er ikke langt væk.

Konklusion

iPhone 12 er ikke iPhone-modellen med de bedste specifikationer, men balancen mellem pris og funktionalitet er god, den har en af ​​de bedste processorer på markedet og er lavet til fremtiden med 5G. Hvis du vil have en mindre telefon med samme specifikationer og en lavere pris, så gå efter iPhone 12 mini i stedet. Så hvis du gerne vil have en frontvendt iPhone-model, som du ikke skal tømme hele sparegrisen for at få fat i, så er det modellerne, du leder efter.

6,1-tommer iPhone 12 er en efterfølger til iPhone 11, mens 5,4-tommer iPhone 12 er en helt ny størrelse og markerer den mindste iPhone, Apple har introduceret siden iPhone SE 2016. Udover skærmstørrelsen og batteristørrelsen to telefoner er teknisk identiske. Med sin lille størrelse er iPhone 12 mini ideel til dem, der foretrækker en iPhone, der kan bruges med én hånd.

 iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max er selvfølgelig bedre telefoner – men de koster også meget mere, hvilket gør disse mindre attraktive for nogle.

Billig mobilBrukt mobilIphone 12

Giv en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes for offentliggørelse