Køb ny eller brugt mobil hos TeleOutlet

 

Teleoutlet sælger nye og brugte mobiltelefoner.

Teleoutlet er et mærke fra den uafhængige mobilforhandler One2cel AS.

Teleoutlet er en webshop for lidt brugte og ny-ish mobiltelefoner fra mobilforhandleren One2cel AS, som startede sin virksomhed 1. juni 2010 og er leverandør til norske mobiloperatører. One2cel AS (org.nr. 995 683 326) ejes af Modino AS (org.nr. 982 169 100) som er en nordisk distributør af Mobiltelefoner og tilbehør.

 

Køb brugt og sikkert - med garanti

TeleOutlet ønsker at sikre dine rettigheder som køber. Køber du en brugt mobiltelefon hos os, gør du en sikker handel. Alle vores brugte mobiltelefoner er testet af en tekniker og du har altid 2 års garanti udover 30 dages returret. Som køber af en brugt mobiltelefon hos TeleOutlet har du med andre ord normale købs- og reklamationsbetingelser.

 

Vælg TeleOutlet, når du køber en mobiltelefon

Vores ønske er, at Teleoutlet skal være det naturlige førstevalg ved køb af mobiltelefon. Det skyldes, at TeleOutlet har en filosofi, vi mener er positiv for både vores kunder og samarbejdspartnere udover miljøet. Medarbejdere og leverandører skal være stolte af, at de bidrager til, at Teleoutlet når sine mål med hensyn til miljøhensyn og socialt ansvar, og du som køber skal stå tilbage med en god fornemmelse efter et køb, både fordi du har lavet en økonomisk god handel – udover en miljørigtig handel. Læs mere om vores produkter her: www.teleoutlet.dk

 

 

 

Giv en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes for offentliggørelse