Hvis du fortryder et køb hos os, gælder fortrydelsesretten. Vi ønsker, at håndteringen skal være så enkel som muligt for begge parter. I tilfælde af et fortrudt køb har sælger og køber nogle forpligtelser, der skal overholdes indenfor bestemmelserne i fortrydelsesretten. Vi sender oplysninger til alle vores private kunder, via e-mail, om fortrydelsesretten og fortrydelsesret for hvert køb, der foretages hos os.

Vi anbefaler, at du passer på varen og den originale emballage, hvis du vil returnere varen trygt og sikkert.

Dette er vigtigt at tænke på ved returnering til os

For at kunne returnere varen, skal varen være i uændret stand og mængde, som da vi sendte den til dig.

Varerne skal være forsvarligt indpakket, så de ikke bliver skadet på vej retur til os.

Emballer varen godt ind. Du er som kunde ansvarlig for, at varerne kommer intakt frem og bærer dermed risikoen hvis produktet bliver beskadiget, under transporten tilbage til os.

Bemærk, at den originale emballage ikke må bruges som forsendelses emballage / karton. Varen skal være komplet ved returnering, hvilket betyder, at tilbehør, produktemballage, indvendig emballage osv. skal være inkluderet i returneringen.

Vi forbeholder os retten til at foretage en værdiforringelse svarende til enhver ændret tilstand af produktet ved modtagelse hos os. I tilfælde af at produktet er skræddersyet eller specielt tilpasset til en bestemt kunde, gælder bytteretten, åbent køb eller fortrydelsesret ikke.

Ved godkendt returnering refunderes købsprisen til dig som kunde.

Tilbagebetalinger foretages til den konto, der er angivet til betaling indenfor 14 dage efter modtagelse af din retur.

I vores åbningstid kan give os oplysninger om, at du fortryder dit køb

 

Mandag - fredag kl. 0800 - 1700

Lørdag, søndag, helligdage er der lukket

Kundeservice er i åbningstiderne altid klar til at modtage din henvendelse.

E-mail: info@teleoutlet.dk

Telefon: 44 50 70 90

 

Vigtige punkter vedr. fortrydelsesretten

Fortrydelsesretten foreskriver, at kunden selv afholder omkostningerne

Hvis varerne ikke kan returneres med normal post, anbefaler vi Posten.dk for mere information omkring returnering af større pakker. Hvis forbrugeren udtrykkeligt har valgt en anden leveringstype end det, der anbefales, er dette en omkostning, som kunden bærer. Fortrydelsesretten bestemmer, at der er givet meddelelse til sælger indenfor 14 dage efter, at leverancen er modtaget Forbrugeren skal uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra meddelelsen om fortrydelsesret blev givet returnere varerne til sælger.

 

Fortrydelsesretten giver sælger ret til at opkræve kunden, hvis produktet har været udsat for en værdiforringelse som følge af brug ud over hvad der er nødvendigt for at bestemme produktets art, egenskaber eller funktioner.

Fortrydelsesretten gælder kun for forbrugerkøb. Fortrydelsesretten kan derfor ikke bruges af virksomheder eller andre, der har fungeret som led i en forretning.

Relevant lovgivning: Forbrugeraftalelovens §§ 18-25 (fortrydelsesret)

 

Få nyheter og tilbud først

Få nyheter, tilbud og informasjon om give-aways før alle andre.