Teleoutlet kan i samarbejde med Klarna tilbyder følgende betalingsalternativer

Klarna:

  • Kontant betaling. Kortbetaling med VISA-Dankort, VISA og MasterCard
  • Udskydelse af betaling i 3 måneder
  • Faktura, med 30 dages betalingsbetingelser (baseret på godkendt kreditvurdering)
  • Privacy Policy
  • Terms & Conditions

Derudover kan vi tilbyde betaling med MobilePay. 

Kortbetaling trin for trin

Betaling med kort er sikker og let. Vi accepterer VISA og MasterCard som betalingskort. Du indtaster dit kortnummer, udløbsdato og bekræftelseskode (CVV2) på bagsiden af ​​kortet, og betalingen er gennemført.

Vi arbejder sammen med Klarna for at sikre en hurtig behandling af dine kortoplysninger gennem meget sikre rutiner. Ingen kan se dit kortnummer gennem betalingsprocessen. 

Autorisation / Reservation

Når du afgiver en ordre hos os, foretages en autorisation på dit kort. Det betyder, at vi kontrollerer, at kortet er gyldigt og at der er dækning for købet. Vi tager derefter en reservation for det beløb, du handler for. I reservationsperioden er pengene stadig på dit kort, men de er forbeholdt One2cel, så længe ordren behandles.

 

Annullering af ordre

Hvis du annullerer en ordre, annulleres reservationen, og pengene frigives tilbage på dit kort (normalt indenfor 5-7 arbejdsdage). Det er først, når vi har pakket varerne og klargjort pakken til forsendelse, at pengene overføres fra dit kort til os.

 

Forbehold

Vi forbeholder os retten til at foretage kontroller i forbindelse med korttransaktionen når vi finder det nødvendigt, herunder afslag på levering uden yderligere begrundelse, hvis de angivne kortoplysninger ikke kan verificeres.

 

Kreditering

I tilfælde af kreditering af hele eller dele af en ordre, der oprindeligt blev betalt med Visa / MasterCard, vil tilbagebetalingen blive foretaget til det samme kortnummer som blev brugt ved købet. Vi kan ikke indbetale på en bankkonto.

 

Tilbagebetaling af penge i tilfælde af annullering af køb på grund af forsinket levering og i tilfælde af klage finder sted indenfor 14 dage.

 

Privatliv

Opbevaring af kreditkort detaljer

Vi gemmer ingen oplysninger om dit kreditkort.

De oplysninger, du afgiver ved online betaling, vil kun blive knyttet til den ordre, du udfører.

 

Betaling og returnering af penge

Kontakt vores kundeservice på telefon 44 50 70 90 eller e-mail: info@teleoutlet.dk

Få nyheter og tilbud først

Få nyheter, tilbud og informasjon om give-aways før alle andre.