Sandt eller falsk? 8 myter om køb af brugt mobil

Har du overvejet at købe en brugt mobiltelefon, men er skeptisk om det er sikkert og om du får, hvad du betaler for? Her for du svar på 8 myter om køb af brugt mobil.

1. Brugt mobil har dårligere kvalitet end en ny mobiltelefon.

Køber du en mobiltelefon hos Teleoutlet, ved du med sikkerhed at den brugte mobil er kvalitetskontrolleret før den sælges. Specialister kontrollerer skærmen, alle knapperne, kameraet, netværket samt WiFi-forbindelsen, mikrofonen og højtaleren. Det tjekkes også at mobilen ikke har skader i form af revner, dybe ridser og buler, fugtskader osv.

2. Der er en sikkerhedsrisiko at tage en brugt mobil i brug

Det kommer an på, hvor du har købt mobiltelefonen. Køber du via seriøse forhandlere af brugte mobiler, er mobilen blevet grundigt tjekket og professionelt renoveret. I den grundige tjek af mobilen, sikre specialisterne hos Teleoutlet at mobilen er nulstillet. Alt indhold er blevet slettet og sikre også at mobilen ikke er operatørlåst.

Artikkelen fortsetter etter bildet.

SKUMMELT MED BRUGT MOBIL?: Køber du en brugt mobil fra en seriøs forhandler som Teleoutlet, får du en mobil som er tjekket, professionelt renoveret og fuldstændig sikkert at tage i brug (Foto: Getty)

3. Du risikerer at købe katten i sækken

Bare rolig! På Teleoutlet har alle produkterne informationer om tilstand og detaljeret tekniske specifikationer, så du altid ved hvad du får, når du køber en ny-ish mobiltelefon.

Efter at have tjekket og renset mobilerne, inddeler vi dem efter tilstand og bruger denne kategorisering som gælder for renoveret telefoner:

Som Ny

Grade A

Grade B

Grade C

4. Brugte mobiltelefoner har dårlige batterier

Vores teknikere tjekker hver eneste mobiltelefon, herunder også batterikapaciteten. Selv om den kan viariere fra mobil til mobil, skal alle mobiltelefoner uanset kategoriseringen have minimum 90 procent batterikapacitet og skal kunne yde 100 procent. I kategorien «Helt Ny» er batteriet helt nyt.

Artikkelen fortsetter etter bildet.HYPPIG LADING?: En brugt mobiltelefon fra Teleoutlet har samme eller næsten lige så god batterikapacitet som en ny mobil. (Foto: Getty)

5. Du har ingen rettigheder eller fortrydelsesret når du køber en brugt mobil

I Teleoultet følger vi Købeloven og tilbyder også Fortrydelsesret til vores kunder. Det betyder at du altid er beskyttet ved at handle hos Teleoutlet og du får det samme købsbetingelser, som hvis du købte en ny mobiltelefon. Vi tilbyder 2 års garanti og 30 dages fortrydelsesret på alle vores produkter.

6. Det er bedre at købe en brugt mobiltelefon af nogen du kender

Det er klart at du kan gøre et super køb ved at købe en brugt mobil af en ven, bekendt eller andre privatpersoner eller loppemarkeder. Skulle du så opleve nogen fejl eller problemer med mobilen, kan det være vanskeligt at gøre noget ved dette.

Vælger du har købe fra en privatperson anbefales det uanset både at se og teste mobilen inden du gennemfører købet. Dog skal du være opmærksom på at du ikke kan være sikker på at mobilen er slettet og renset eller om mobilen har skjulte fejl og mangler.

Artikkelen fortsetter etter bildet.

GAMLE OG OUT-DATED MOBILER?: At købe en brugt mobil er ikke synonymt med telefoner fra 2010-tallet. Hos Teleoutlet har vi de nyeste modeller fra de kendte brands. (Foto: Getty)

7. Brugt mobil = gammel mobil

Det passer ikke. Enkelte mobilmodeller hso Teleoutlet er godt nok ældre end andre, men du finder også de nye mobilmodeller både Apple Iphone og Samsung Galaxy og i ydermere også mobiler fra Sony, Doro, Nokia, Huawei med flere.

8. Man kan se at telefonen er brugt

Selv om du køber en brugt mobil, betyder det ikke at den ser smadret og slidt ud. Når vi i Teleoutlet vurderer mobiltelefonerne før salg i vores online-butik, ser vi også om den har synlige ridser eller andre kosmetiske skader. Det vil vi altid informere om under produktet på Teleoutlet. Vi sælger selvfølgelig aldrig mobiltelefoner med slidtage, skader eller fejl som påvirker funktionaliteten af mobiltelefonen.

 

1 Kommentar

Benjamin

Benjamin

Det er mega skræmnede

Giv en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes for offentliggørelse