7 grunde til at du skal købe en brugt mobil

Leder du efter en ny mobiltelefon? Inden du køber en ny, skal du overveje disse 7 gode grunde til at vælge en ny-ish eller lettere brugt mobil denne gang.

 

1. En brugt mobil er bedst for din pengepung

Vi er sikre på, at det er fristende at løbe ind i butikken, når den nyeste model af iPhone eller Samsung Galaxy lanceres. For dem, der ikke vælger en ny mobiltelefon, er det rart at vide, at der er meget at vælge imellem blandt brugte mobiltelefoner af de nyeste modeller.

Hos Teleoutlet kan du finde mobiler af god kvalitet til en brøkdel af prisen for en ny mobil. Faktisk kan du få kvalitetsmobiler op til 70 procent lavere i pris end ved køb af en ny. 

2. Stort udvalg af brugte mobiltelefoner

Teleoutlet har et stort udvalg af lidt brugte og ny-ish mobiltelefoner, så du har masser at vælge imellem. I vores online butik kan du sammenligne priser og funktioner og finde den mobil, der passer til dig og dit behov.

Vi har et stort udvalg af mobiltelefoner fra Apple og Samsung, men også modeller fra Sony, Doro, One-Plus, Xiaomi, Huawei, Nokia og meget mere.

I vores online butik finder du også næsten nye og lettere brugte højttalere og tablets, mens hovedtelefoner og pods er helt nye.

 

3. Genbrug skåner miljø og klima

Købet af en brugt mobiltelefon giver en fin kombination af en god pris og sikkerhed for en stor gevinst for miljøet. Det gør godt for din pengepung og ekstra godt for planeten.

Desværre er affald fra elektronik en stor forurener globalt. Køb af en brugt mobil er derfor også godt af miljømæssige årsager:

Produktionen af helt nye mobiltelefoner kræver adgang til råvarer. Udvindingen af vigtige metaller og mineraler til skærme og dele samt produktion af plast er forurenende og kræver meget energi.

Genanvendelse af metaller og vigtige stoffer fra gamle mobiltelefoner er blevet en stor industri. Genbrug er meget bedre end at smide brugte mobiler og anden elektronik direkte på lossepladsen, med efterfølgende forurening af jord og grundvand. Men genanvendelse kræver også energi og giver et klimaaftryk ud over restaffald. Det bedste er derfor at sikre mobiltelefonen et langt liv ved genbrug.

Hvis du køber en ny-ish eller lettere brugt mobiltelefon i stedet for en ny, gør du noget godt for miljø, natur og klima. Det er bæredygtigt og sparer klodens udledninger, hvilket er nødvendigt for at have en chance for at nå FN's mål for reduktion af drivhusgasser i atmosfæren.

4. Trendy at vælge brugt

At vælge en brugt mobil til dine børn er godt på mere end én måde. Du sparer selvfølgelig mange penge, men lige så vigtigt er det at fokusere på smid væk-mentaliteten. Hvis dine børn ser, at du vælger brugt, og at de brugte mobiltelefoner, de har modtaget, fungerer fint, er vi et skridt tættere på målet om mindre køb af nyt og tættere på mere genbruge. Det er gode nyheder for vores børn, der skal overtage og passe på planeten.

Genbrug er en global tendens, der fortsat spreder sig til forbrugere i alle aldersgrupper og mest af alt blandt unge.

 

5. Mobilerne er godkendt i kvalitetskontrol

Når du køber en brugt mobil hos Teleoutlet, ved du, at den er blevet grundigt kontrolleret og renoveret. Vi har et autoriseret værksted med teknikere, der går igennem alle mobilerne, inden de sættes til salg i netbutikken. Dette er nogle af de ting, vi kontrollerer under et kvalitetstjek:

  • Tænd/sluk-knap
  • Mobilknapper og berøringsskærm
  • Netværks- og WiFi-forbindelse
  • Kamera (for og bag)
  • Højttalere og mikrofon

Derudover har vi kontrolleret, at:

  • Telefonen nulstilles, og alt indhold er blevet slettet
  • Telefonen er ikke blokeret for operatøren
  • Mobilen har ikke væsentlig skade (revner, buler, større ridser)
  • Fugtindikatorer (ingen væskeskader)

6. Sikkert køb med garantier


Du kan altid foretage gode mobilkøb hos private, men som forbruger har du ikke den samme beskyttelse, som når du køber i godkendte og sikre netbutikker som Teleoutlet.
Teleoutlet er en online butik med mere end 10 års erfaring og ekspertise inden for genbrug og salg af lettere brugte mobiltelefoner.

Du skal altid være sikker på, at du foretager sikre køb hos os. Vores købsbetingelser  følger retningslinjerne i forbrugerkøbsloven og fortrydelsesretten, og du får de samme garantier, som når du køber nye mobiler, tablets, AirPods mv. Hos Teleoutlet har vi to års garanti og 30 dages fuld returret på alle produkter.

7. Du ved, hvad du køber

For at du skal være så sikker som muligt på, at du får en mobiltelefon i god stand, og at du får det, er det du betaler for, har vi sorteret vores mobiltelefoner i kategorier , og som vises i onlinebutikken:

Helt ny er en kategori, hvor du finder nye mobiler, vi har modtaget direkte fra producenter i forseglet emballage.

Som ny betyder, at mobiltelefonen er ubrugt og helt ny, men at forseglingen er brudt.

A-klasse betyder, at telefonerne er meget pænt brugt og fremstår som nye telefoner.

B-klasse  er telefoner, som er meget pænt brugt, og som kan indeholde nogle små ridser / brugsmærker, som kun kan ses tæt på.

C-klasse  er telefoner som kan have nogle større ridser / små buler på rammen. Dette er kun kosmetisk og har ingen betydning for funktionaliteten.

NB! A-, B- og C-klasse telefonerne leveres uden oplader.

Giv en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes for offentliggørelse