Vi har testet og sammenlignet nogle af vores bestsellere mod hinanden.

SamsungGalaxy S10 versus Samsung Galaxy S10+

Supermodeller fra Samsung

 

Det er telefoner i topkvalitet og topklasse fra Samsung. Galaxy S10 og Galaxy S10+ har begge en stor Infinity-skærm, der automatisk tilpasser sig lysforholdene omkring dig. Skærmen er uden forstyrrende elementer som taster eller knapper. Selvom batteriet og skærmen er større end Galaxy Note 9, er telefonen lettere i vægt og nemmere at holde i hånden.

Ellers er der mulighed for trådløs opladning og batterideling med eksempelvis et smartwatch eller en anden mobiltelefon. Disse modeller har begge tredobbelte kameraer med en vidvinkel på op til 123 grader, hvilket gør at du får mere med på billederne end tidligere. Dette kamera tilpasser sig også meget godt til forskellige lysforhold. Her får du billeder og film i topkvalitet!

Galaxy S10 og Galaxy S10+ har også en højere grad af sikkerhed end tidligere modeller. Med en ny fingeraftrykslæser, der bruger ultralyd placeret på skærmen, er dit indhold bedre sikret end nogensinde. Dit fingeraftryk kan også aflæses, selvom din finger eller skærm er våd eller snavset.

  • Stor skærm - perfekt til film
  • Trådløs opladning
  • Mulighed for batterideling
  • Tredobbelt kamera af meget god kvalitet
  • Meget højt sikkerhedsniveau

Så hvad er forskellen mellem S10 og S10 +

Både S10 og S10+ er i særklasse i Samsung-familien – både hvad angår design og funktionalitet. Forskellen på de to er, at S10+ har en lidt større skærm og højere batterikapacitet end S10. Hvis du vil have en telefon af højeste kvalitet til en god pris, kan Samsung Galaxy S10 virkelig anbefales.

 

iPhone XS versus iPhone XS Max

iphone XS = alt hvad du elsker ved en iPhone

iPhone XS er efterfølgeren til iPhone X, og den har nøjagtig samme skærmstørrelse og dimensioner. Selvom skærmen er på hele 5,8 tommer, føles den fleksibel og fylder ikke meget, takket være de smalle rammer. Med den kraftfulde A12-chip kan denne model tilbyde øget ydeevne og batterilevetid. iPhone XS skal tåle op til 13 timers internetsurfing og holder desuden omkring 30 minutter længere end iPhone X under aktiv brug. Ud over et banebrydende dobbeltkamerasystem og endnu hurtigere Face ID, er iPhone XS præcis hvad du elsker ved iPhone.

Den specialudviklede OLED-skærm på iPhone XS har en rigtig god farvegengivelse.

Et dobbelt 12 MP-kamera med dobbelt så hurtig sensor giver dig mulighed for at tage billeder af super kvalitet. Du kan blandt andet justere dybdeskarpheden efter billeder er taget og en ny sensor gør det muligt at give mere præcise billed- og farvegengivelser.

Med yderligere forbedret Face ID er det blevet nemt at sikre din telefon, når du bruger dit ansigt som adgangskode. Denne løsning giver dig mulighed for at låse din telefon op, logge ind på apps og betale for køb med blot et blik. Dette er et af de sikreste og hurtigste Face ID'er på en smartphone.

  • A12-chip giver øget ydeevne
  • Dobbelt kamera system
  • Hurtigere Face ID
  • Super farvegengivelse

 

Hvad er forskellen mellem iPhone XS og iPhone XS Max?

Det, der adskiller iPhone XS og iPhone XS Max, er størrelsen på skærmen og batterikapaciteten. iPhone XS Max har alt hvad iPhone XS har, men derudover udmærker XS Max sig med en skærm på 6,5 tommer, den største skærm på en iPhone nogensinde! Men sammenlignet med de andre Plus-modeller virker modellen stadig mere let takket være smallere kanter.

Giv en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes for offentliggørelse